Kaşüstü Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon : 0 462 341 5498
Belgegeçer : 0 462 341 5498
WEB https://kasustucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SANCAK MAH. ADNAN KAHVECİ CAD. KASUSTU CUMHURIYET ORTAOKULU BLOK NO 36A YOMRA / TRABZON Okulumuzun binası Yomra da Yomra Fen Lisesinin karşısında bulunmaktadır.
VİZYON : Bulunduğu çevrede, fiziki ve teknolojik anlamda tam donanımlı,akademik başarısı yüksek, veliler ve öğrenciler tarafından tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, kendini her ortamda ifade edebilen,sorumluluk sahibi, çevresindeki insanlara duyarlı ve yararlı, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden,araştırmacı, sorgulayıcı; Türk Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alandaki yeteneklerini keşfedip kullanabilen ve bu yetenekler doğrultusunda bir üst öğrenime gidebilecek bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Karatede bölge şampiyonlukları ve Yüzmede Türkiye şampiyonlukları, Türkiye rekorları

Öğretim Şekli :Normal eğitim
Saatler : 08:30 15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kömür
Servis : 4 Devlet Taşıması,1 özel eğitim devlet taşıması ve 20 özel servis araçları vardır.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları her zaman mevcuttur. Ulaşım ile ilgili herhangi bir sorun yoktur.
Yerleşim Yeri : Sancak mahallesi Adnan Kahveci caddesi no:36/A Yomra/Trabzon
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde Yomra Fen Lisesinin karşısında olup, il merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Karate, yüzme ,Badminton, Futsal, Jimnastik,Atletizm